Solibo styrker teamet

Solibo fortsetter reisen som utfordrer og får Sigmund Hagehaugen inn i rollen som CFO.

Sigmund har erfaring fra APCOA og Aquatiq-systemet, og kommer sist fra Hjemmelegene i stillingen som Head of Financing and Controlling. Han bringer verdifull erfaring inn i Solibo-teamet fra scale-ups og etablerte selskaper, og vil spille en viktig rolle i tiden fremover.

- Solibo markerer seg i bransjen ved å utfordre det etablerte og åpner dører for nye muligheter gjennom nytekning og teknologi. Jeg er imponert over hva Magnus og det dedikerte Solibo-teamet har fått til så langt og ser frem til å være med på den spennende reisen videre. Solibo er kommet for å bli, sier Sigmund.

Rigger for videre vekst

Solibo har vokst kraftig på kort tid, og har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge innen få år. I inneværende år har Solibo passert 400 borettslag og sameier på kundelisten, med vel over 15 000 boliger under forvaltning. Solibo er dermed den største aktøren i markedet som ikke er et boligbyggelag. Ambisjonene for 2024 legger listen høyt både med tanke på nye kunder inn og nylanseringer på teknologifronten.

- Selv om vi har en kraftig vekst vil alltid fokuset på kvalitet være i senter. Solibo hjelper norske borettslag og sameier med å ta smartere avgjørelser som bidrar til et bedre bomiljø og verdiøkning. Vi leverer løsninger som sikrer planmessig vedlikehold, forvaltning og rådgivning, sier Magnus Babsvik, daglig leder i Solibo.

Les hele saken i nyhetsrommet vårt her.

Forrige
Forrige

Solibo og EcoGuard teamer opp for å gi borettslag og sameier ekstreme kostnadskutt

Neste
Neste

Solibo overtar kundeportefølje fra Sparebank1 Forretningspartner Østlandet