Solibo overtar kundeportefølje fra Sparebank1 Forretningspartner Østlandet

Solibo er stolte over å kunngjøre at de har overtatt en kundeportefølje av sameier og borettslag fra Sparebank1 Forretningspartner Østlandet AS.

Strategisk beslutning

- For oss var denne porteføljeoverdragelsen en strategisk beslutning forankret i et ønske fra våre kunder om at vi leverer mer enn bare regnskapsførsel. Vi er glade for at vi har funnet et selskap som kan tilby kundene et bredere spekter av tjenester, og vi er sikre på at Solibo vil ivareta kundene på beste måte, sier Ivar Mjelde, daglig leder i Sparebank1 Forretningspartner Østlandet AS.

Solibo øker volumet med 15 %

Porteføljen består av ca. 40 sameier og borettslag, og ble overtatt i fra juli. For Solibo representerer dette en kundevekst på om lag 15 % fra dagens nivå.

- Dette gir oss en fantastisk mulighet til å utvide vårt kundegrunnlag og tilby våre tjenester til enda flere.

Kundene fra Sparebank1 Forretningspartner Østlandet AS er allerede svært positive, og vi ser frem til å fortsette å levere kvalitetstjenester til dem, opplyser Magnus Babsvik, daglig leder i Solibo.

Denne transaksjonen markerer et vellykket partnerskap mellom de to selskapene, som begge parter håper resulterer i et godt samarbeid videre.

Les hele saken i nyhetsrommet vårt her.

Forrige
Forrige

Solibo styrker teamet

Neste
Neste

KotlinConf 2023 oppsummert