Henter markedssjef fra Clear Channel

Tidligere markedssjef i Clear Channel, Peder Aarum, går over til kundesiden og inntar nyopprettet stilling som salgs- og markedssjef i Solibo.

Solibo har vokst kraftig på kort tid, og har ambisjoner om å bli den største boligforvalteren i Norge innen får år. Nå har selskapet fått med seg tidligere head of marketing i Clear Channel, Peder Aarum, på laget.


– Solibo er et friskt pust inn i en tradisjonell og satt bransje. Selskapet er ungt og fremoverlent og har fått til veldig mye bra på kort tid. Det som trigget meg til å ta jobben er utfordrerrollen vi har, i tillegg ønsket jeg å jobbe tettere på aktive eiere. I Solibo er det kort vei fra idé til handling, og jeg har store muligheter til å påvirke forretningen, sier Aarum.

Utfordrer gigantene
Solibo er en teknologibedrift som hjelper styrer i norske boligselskap med å ta smartere avgjørelser som bidrar til bedre bomiljø og verdiøkning. Selskapet leverer løsninger som sikrer planmessig vedlikehold, forvaltning og rådgivning. Aarum tiltrådte i stillingen som salgs- og markedssjef 1. januar i år. Hans hovedansvar vil være å lede salgsteamet på fire personer og bygge merkevaren.

– Stadig flere boligselskap ønsker å gjøre styrearbeidet smartere, og vi er allerede godt i gang med å levere på de store ambisjonene vi har definert for salgs- og markedsarbeidet. Nå gleder jeg meg til å fortsette å bygge merkevaren og ta markedsandeler fra forvaltningsgigantene, sier Aarum.

Les resten av saken i nyhetsrommet vårt her.

Forrige
Forrige

KotlinConf 2023 oppsummert

Neste
Neste

Solibo lanserer ansattaksjonærprogram